به گزارش روابط عمومی مؤسسه
تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، حسین دهقانی سانیج به مناسبت روز ملی گندم و نان و
در جلسه کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان مؤسسه در تبیین سیاستها و راهبردهای سال
جدید مؤسسه بیان کرد ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور با محوریت تولید نان از آردهای
کامل به طور جدی در دستور کار سال جاری قرار دارد و برنامهریزی برای تدوین دستورالعملها،
انتقال دانش فنی موجود و اجرای پایلوتهای الگویی تولید نان باکیفیت در 15 مرکز
دارای بخش تحقیقات فنی و مهندسی در دست اجرا است
بر اساس مذاکرات به عمل آمده، سازمان جهاد
کشاورزی 8 استان کشور برای مشارکت با موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در زمینه
ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور اعلام آمادگی کردهاند.
در راستای جلب مشارکتهای مردمی و آموزش
نانوایان، در دو استان خوزستان و خراسان جنوبی اقدامات مؤثری انجام شده است.
ایشان همچنین به موفقیت کسب
شده در جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab) مؤسسه در سال 1402 اشاره کردند. این شرکت
به طور تخصصی به ارتقا کیفی نان، تولید و فرمولاسیون بهبود دهندهها و تولید فراوردههای
نانوایی با آردهای کامل در مقیاس نیمه صنعتی مشغول است.