سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Tuesday, April 30, 2024
جستجوی پیشرفته
موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

ارتقا کمی و کیفی و تولید نان کامل در دستور کار اصلی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور، ایجاد پایلوت‌های الگویی در 15 استان کشور و جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab)مؤسسه برخی از مهمترین اقدامات در دست اجرای مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی است

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، حسین دهقانی سانیج به مناسبت روز ملی گندم و نان و در جلسه کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان مؤسسه در تبیین سیاست‌ها و راهبردهای سال جدید مؤسسه بیان کرد ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور با محوریت تولید نان از آردهای کامل به طور جدی در دستور کار سال جاری قرار دارد و برنامه‌ریزی برای تدوین دستورالعمل‌ها، انتقال دانش فنی موجود و اجرای پایلوت­‌های الگویی تولید نان باکیفیت در 15 مرکز دارای بخش تحقیقات فنی و مهندسی در دست اجرا است

بر اساس مذاکرات به عمل آمده، سازمان جهاد کشاورزی 8 استان کشور برای مشارکت با موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در زمینه ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور اعلام آمادگی کرده‌اند.

در راستای جلب مشارکت‌های مردمی و آموزش نانوایان، در دو استان خوزستان و خراسان جنوبی اقدامات مؤثری انجام شده است.

ایشان همچنین به موفقیت کسب شده در جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور  و فب لب (FabLab) مؤسسه در سال 1402 اشاره کردند. این شرکت به طور تخصصی به ارتقا کیفی نان، تولید و فرمولاسیون بهبود دهنده‌ها و تولید فراورده‌های نانوایی با آردهای کامل در مقیاس نیمه صنعتی مشغول است.



۱۴۰۳/۰۱/۲۵
تعداد نمایش: ۳۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات