دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳  -  Monday, December 9, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستیابی به دانش فنی فراوری پسماند انگور با پلاسمای سرد اتمسفری و کاربرد آن در تولید فراورده‌های گوشتی سالم‌تر
پروژه پژوهشی با هدف ارتقاء ارزش افزوده و فراوری پسماند انگور قرمز با فناوری پلاسمای سرد اتمسفری و بررسی امکان کاربرد آن در تولید همبرگر سالم‌تر توسط خانم دکتر هما بهمدی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت اجراء شد

در این فناوری از پسماند حاصل از تولید و فرآوری آب انگور استفاده شده است که در حال حاضر دور ریخته می‌شود یا به مصرف خوراک دام می‌رسد. بالا بودن بار میکروبی و فعالیت آنزیمی پسماند کاربرد آن در فرمولاسیون مواد غذایی را محدود کرده است. پسماند با پلاسمای سرد اتمسفری تیمار شده تا بار میکروبی آن کاهش پیدا کند و در عین حال ویژگی‌های عملکردی، آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی آن حفظ شود یا ارتقا پیدا کند. پسماند حاصل در فرمولاسیون همبرگر غنی‌شده به عنوان منبع خوب فیبر و آنتی‌اکسیدان به کار رفته است. ایجاد ارزش افزوده برای پسماند و افزایش بازده اقتصادی تولید و فراوری انگور در راستای توسعه کشاورزی چرخشی و همچنین تولید فراورده‌های گوشتی سلامت‌محور غنی‌شده با ترکیبات فیبر و آنتی‌اکسیدان، بار میکروبی پایین‌تر و ماندگاری اکسیداتیو بالاتر از جمله مزایای این دانش فنی است. 

 

همبرگر حاوی مقادیر مختلف پسماند فرآوری شده انگور



۱۴۰۳/۰۹/۰۳
تعداد نمایش: ۲۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات