در این فناوری از پسماند حاصل از تولید و فرآوری آب انگور استفاده شده است که در حال حاضر دور ریخته میشود یا به مصرف خوراک دام میرسد. بالا بودن بار میکروبی و فعالیت آنزیمی پسماند کاربرد آن در فرمولاسیون مواد غذایی را محدود کرده است. پسماند با پلاسمای سرد اتمسفری تیمار شده تا بار میکروبی آن کاهش پیدا کند و در عین حال ویژگیهای عملکردی، آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی آن حفظ شود یا ارتقا پیدا کند. پسماند حاصل در فرمولاسیون همبرگر غنیشده به عنوان منبع خوب فیبر و آنتیاکسیدان به کار رفته است. ایجاد ارزش افزوده برای پسماند و افزایش بازده اقتصادی تولید و فراوری انگور در راستای توسعه کشاورزی چرخشی و همچنین تولید فراوردههای گوشتی سلامتمحور غنیشده با ترکیبات فیبر و آنتیاکسیدان، بار میکروبی پایینتر و ماندگاری اکسیداتیو بالاتر از جمله مزایای این دانش فنی است.
همبرگر حاوی مقادیر مختلف پسماند فرآوری شده انگور