دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بهينه سازي روش تهيه پودر خرمای استعمران مورد استفاده در صنايع تبديلي
خانم مهندس لیلا بهبهانی محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ، در تحقیقات خود روش مناسبی برای تهیه پودر خرماي استعمران که یکی از ارقام مهم خرماي ایران است به عنوان جایگزین بخشی از شکر در صنایع تبدیلی ارائه نمود.

 مهندس بهبهانی در این تحقیق توانست پودر خرمای حاصله از خشک‌کن رفرکتنس ویندو با ضخامت لایه خمیر 2 میلی متر و خواص فیزیکوشیمیایی و ماندگاری بالا به دست آورد. امروزه از لحاظ تغذیه‌اي تمایل به مصرف غذاهاي با چربی و شکر کمتر فزونی یافته و از آنجایی که حذف شکر و چربی از غذاهایی مثل شیرینی جات عملی نیست، توصیه می شود که در این غذاها شکر و چربی با مواد دیگري جایگزین شود. با توجه به اینکه ارقام مختلف خرما داراي میزان قند قابل توجهی هستند، یکی از راه هاي استفاده از خرما در صنایع غذایی جایگزینی آن با شکر در فرمولاسیون مواد غذایی است.

 
 


۱۳۹۵/۰۱/۱۸
تعداد نمایش: ۱۲۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.