دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تاثیر فرآوری غذائی بر میزان باقي‌مانده سموم دفع آفات نباتی در پیاز فرآیند شده
مهندس سعید ملک، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، میزان باقی مانده سموم آفت کش را در نمونه های پیاز و فرآورده های آن مورد بررسی قرار داد و مشاهده نمود مقدار باقیمانده سموم ناچیز و یا قابل تشخیص نیست. همچنین فرآیند پخت، سرخ کردن و خشک کردن پیاز مقدار باقیمانده ایمیداکلوپراید و ایپرودیون را 100 درصد از بین می برد.

استفاده بیش از حد و نامتعارف از سموم آفات نباتی، مشکلات مزمنی برای سلامتی بشر ایجاد‌‌ کرده است. این نگرانی جهانی بوده به‌طوری­که هیچ‌کس از خطر آلودگی محیط زیست و مواد غذائی با باقي‌مانده سموم در امان ‌نیست، تا زماني‌که محصولات ارگانيک در دسترس همگان قرار‌ گيرد.

۱۳۹۵/۰۱/۱۸
تعداد نمایش: ۱۱۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.