دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

ارائه الگوی بهینه مصرف کلروپروفام در انبارهای سیب زمینی
مهندس فرزاد گودرزی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان، در تحقیقات خود توانست با مصرف 0/96 گرم به ازای هر کیلوگرم غده سیب زمینی با تقسیط دو مرحله‌ای مانع از جوانه زنی سیب زمینی تا حدود 5 ماه، بدون اینکه باقی مانده آن در بافت سیب زمینی از حد مجاز kg\mg 10 بیشتر شود.

آقای مهندس گودرزی یاد آور شد که با بررسی الگوهاي متفاوت مصرف کلروپروفام شامل تعداد، مقدار و دفعات مصرف کلروپروفام روي سيب زمبني های با دوره خواب متوسط تا طولانی، ‌مناسب‌ ترين الگوي کاربرد کلروپروفام در انبارهای سیب زمینی است. جوانه زدن از جمله دلايل عمده ضايع شدن سیب زمینی در انبار است.

کلروپروفام يک ماده شيميايي موثر در کاهش يا کنترل جوانه‌زني سيب زميني است که کاربرد آن رو به گسترش است. با اين حال به دليل آنکه کلروپروفام يک ترکيب کلره است، مصرف آن مي‌بايست به شکلي صورت گيرد تا علاوه بر اثر بخشي مورد نظر، ميزان باقيمانده آن در محصول هنگام مصرف در سطح مجاز کمتر از kg/mg 10  قرار گيرد.

 


۱۳۹۵/۰۱/۲۱
تعداد نمایش: ۱۳۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.