دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تنظیم فرمول آب هندوانه بر مبنای آزمون های حسّی
با استفاده از آب هندوانه بذری و ترکیب آن با سایر آب میوه ها می توان کوکتلی تهیه نمود که علاوه بر طعم بهتر دارای کیفیت و ارزش تغذیه ای بالاتری نیز باشد.

مهندس نپتون بیدلی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، در تحقیقات خود توانست فرمول جدید آب میوه با عنوان کوکتل آب هندوانه شامل آب هندوانه، آب سيب و آب انار ارائه نماید. در این رابطه وی توصیه نمود با توجه به اینکه هندوانه های بذری بیشتر به منظور استحصال بذر آن تولید می شود، می توان از آب این هندوانه در فرمولاسیون کوکتل آب هندوانه استفاده کرد تا با بهینه نمودن مصرف هندوانه بذری یا آجیلی از هدر رفت آن و آلودگی محیط زیست جلوگیری نمود. 

هندوانه آجیلی یا بذری در استان خراسان رضوي برای استفاده از بذر آن به عنوان آجيل، کشت می شود. در مرحلۀ استحصال بذر با استفاده از دست یا دستگاه بذر گیر، آب هندوانه در مزرعه جاری شده و علاوه بر هدر رفت آن، آلودگی محیط زیست را به همراه دارد. لذا می توان با استفاده از آب هندوانه بذری و ترکیب آن با سایر آب میوه ها کوکتلی تهیه نمود که علاوه بر طعم بهتر دارای کیفیت و ارزش تغذیه ای بالاتری نیز باشد.



۱۳۹۵/۰۳/۲۵
تعداد نمایش: ۱۰۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.