دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸  -  Monday, October 21, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بررسی تاثیر شرایط خشک کردن و نگهداری بر تثبیت میکرو ارگانیسم های مفید در سبوس
افزودن سبوس به آرد به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید ضروری و فراوری آن به دلیل کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای لازم است.

دکتر لاله مشرف عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، در تحقیقات خود توانست با فراوری تخمیری سبوس میزان اسید فیتیک را که ماده ضد تغذیه ای بوده  به حداقل برساند. وی همچنین دمای 4 درجه سانتی گراد برای نگهداری سبوس تهیه شده از فرایند تخمیر با حفظ میکرو ارگانیسم های مفید را توصیه می کند. اسید فیتیک ترکیبی است که به صورت طبیعی در سبوس وجود دارد و با جذب املاح مفید مانند روی و آهن مانع جذب آنها در بدن می گردد. برای نگهداری سبوس تهیه شده از فرایند تخمیر و حفظ میکروارگانیسم های مفید آن روش های مختلفی مانند خشک کردن، فریز کردن و نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد وجود دارد. روش نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد  باعث زنده نگه داشتن میکروارگانیسم­ های مفید بیشتری نسبت به سایر روش ها می گردد.

با توجه به وجود ترکیبات بسیار مفید همچون املاح، ویتامین­ها و فیبرهای رژیمی در سبوس گندم و همچنین تاثیر مثبت فیبرهای رژیمی بر سلامتی انسان، افزودن سبوس به آرد به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید ذکر شده ضروری و  فراوری آن به دلیل کاهش ترکیبات ضد تغذیه ­ای لازم است.



۱۳۹۵/۰۳/۲۵
تعداد نمایش: ۱۱۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.