شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸  -  Saturday, September 21, 2019
جستجوی پیشرفته
» اخبار

لطفا گروه خبری مورد نظر خود را از منوی زیر انتخاب نمایید:



 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
» آخرین خبرها
بازدید رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و هیات همراه از پایلوت کشت گیاهان متحمل به شوری
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۳۰ ۰۹:۱۸
رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و هیات همراه از پایلوت کشت گیاهان متحمل به شوری بازدید نمودند.


بازدید از سایت کدو در قالب برنامه تحولی ترویج برای احیاء دریاچه ارومیه ".
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۳۰ ۰۹:۰۵
عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی از اجرای تکنیک ارائه شده در سایت کدو در روستای میرآباد شهرستان نقده در قالب "برنامه تحولی ترویج برای احیاء دریاچه ارومیه با رویکرد مدیریت تلفیقی" بازدید نمود.


برگزاری جلسه بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خوزستان با حضور آقای دکتر عباسی رییس موسسه
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۳۰ ۰۸:۰۸
آقای دکتر عباسی رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در روز سه شنبه مورخ 98/06/26 از مرکز تحقیقات خوزستان بازدید نموده و با همکاران محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی آن مرکز جلسه برگزار نمودند.


بازدید هیاتی از موسسه تحقیقات فنی و مهندسی از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ ۰۹:۰۲
دکتر نادر عباسی معاون پژوهش و فناوری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی به همراه دکتر مهدی اکبری رئیس بخش آبیاری تحت فشار روز یکشنبه 24 شهریورماه 1398 از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه بازدید کردند.


بازدید معاون پژوهشی و انتقال یافته های تحقیقاتی و رئیس بخش تحقیقات آبیاری تحت فشار از بخش تحقیقات فنی و مهندسی همدان
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۶ ۱۵:۴۳
آقای دکتر نادر عباسی، معاون پژوهشی و انتقال یافته های تحقیقاتی مؤسسه به همراه آقای دکتر اکبری رئیس بخش تحقیقات آبیاری تحت فشار از بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی استان همدان بازدید نموده و به بررسی چگونگی اجرای پروژه های در دست اجرای محققین بخش پرداختند.


بررسي اثر روش استخراج (حلال، حلال فراصوت) بر فعاليت ضد اکسايشي و ضد ميکروبي عصاره پياز زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۶ ۰۹:۰۳
طبق یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، پیاز زعفران حاوی ترکیبات و مواد موثره مناسبی جهت استخراج و کاربرد در صنایع فرآوری است که با اعمال روشهای استخراج مناسب از پیاز عفران استخراج می شوند این ترکیبات دارای فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی هستند که در صنایع مختلف غذایی دارویی و بهداشتی مصرف می شوند.


تاثیر مصرف بهینه کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۱۱:۲۳
طبق یافته تحقیقاتی آقای دکتر جلال محمدزاده، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، مصرف بهینه کودهای ریز مغذی علاوه بر افزایش عملکرد، خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارزش غذایی گندم سبب بهبود و افزایش خصوصیات رئولوژیکی و پخت نسبت به گندم معمول گردیده است.


طراحی و ساخت دستگاه نصب لوله های آبیاری قطره ای زیرسطحی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۱۱:۰۰
دستگاه نصب لوله های آبیاری قطره ای زیرسطحی در بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) با همکاری شرکت مهندسی ره آوران سپهر طراحی و ساخته شد.


عقد قرارداد دو فقره پروژه تحقیقاتی در بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۰۸:۳۴
قرارداد دو فقره پروژه تحقیقاتی در بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی با مجتمع صنعت آلتان آزمون منعقد گردید.


تقدیر جناب آقای مهندس حجتی وزیر جهادکشاورزی از محققین نمونه
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۸
هفتمین گردهمایی سراسری کشت محصولات زراعی سال 99-98 صبح روز یکشنبه ۱۰ شهریور در سالن خوشه ساختمان مرکزی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.



  مشاهده خبرها

آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.