پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶  -  Thursday, January 18, 2018
جستجوی پیشرفته
» اخبار

لطفا گروه خبری مورد نظر خود را از منوی زیر انتخاب نمایید:



 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
» آخرین خبرها
تعیین فرمولاسیون کیک روغنی کم چرب با استفاده از فیبر رژیمی گندم
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ ۱۰:۳۷
آقای مهندس کاوس رشمه کریم عضو هیات علمی بخش صنایع غذائی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در پژوهشی با هدف بهره گیری از اثرات مفید فیبرهای رژیمی در محصولات آردی، تاثیر جایگزینی روغن در فرمولاسیون کیک‌های روغنی کم چرب را با فیبر رژیمی گندم مورد بررسی قرار داد.


تبریک به مناسبت ارتقای مرتبه همکار
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ ۱۳:۴۵
ارتقای مرتبه آقای دکتر ارژنگ جوادی


تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ ۱۵:۰۱
طبق یافته تحقیقاتی دکتر جلال محمدزاده، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا (QPM) رقم اصلاح شده ای است که اسید های آمینه لیزین و تریپتوفان آن حدود دو برابر ذرت معمولی است و می تواند جایگزین مناسبی برای تولید فرآورده های آردی فاقد گلوتن با ارزش غذایی بالاتر برای بیماران سلیاکی باشد.


برگزاری کارگاه آموزشی "تشریح مبانی آئین نامه جدید ترفیع و ارتقاء اعضای هیأت علمی"
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ ۱۱:۱۱
کارگاه آموزشی تشریح مبانی آئین نامه جدید ترفیع و ارتقاء اعضای هیأت علمی در تاریخ 96/10/20 برای اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.


بازدید روسای موسسات تحقیقاتی فنی و مهندسی کشاورزی، برنج و پنبه از استان خوزستان در زمینه استفاده مجدد از زهاب نیشکر در جنوب خوزستان
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ ۱۰:۵۴
در روز دوشنبه مورخ 96/10/18 جلسه‌ای در خصوص اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک با سازمان آب و برق استان خوزستان در زمینه شورورزی محصولات مختلف زراعی در دفتر جناب آقای مهندس چنگلوایی، رئیس محترم جهاد کشاورزی استان خوزستان، برگزار گردید.


بازدید روسای موسسات تحقیقاتی فنی و مهندسی کشاورزی، برنج و پنبه از کشت و صنعت میرزا کوچک خان
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ ۱۰:۴۵
آقای دکتر عباسی به اتفاق تیمی از روسای موسسات تحقیقاتی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و مرکز تحقیقات کشاورزی اهواز روز سه شنبه مورخ 96/10/19 از کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان در جنوب اهواز بازدید نمودند.


برگزاری دوره آموزشی" تکنیک های برقراری ارتباط موثر" در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ ۱۳:۵۰
دوره آموزشی" تکنیک های برقراری ارتباط موثر" روز سه شنبه مورخ 19 دی ماه 1396 در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار گردید.


نشست هم اندیشی برنامه ملی احصا و انتخاب فناوریهای مناسب بخش کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ ۰۹:۰۳
نشست هم اندیشی برنامه ملی احصا و انتخاب فناوریهای مناسب بخش کشاورزی در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.


تدریس اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی در دوره آموزشی "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها"
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ ۱۳:۵۷
دوره آموزشی "عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و فرآوردهای آردی در صنایع غذایی و راهکارهای بهبود آن ها در استان مازندران برگزار شد.


تاثیر استفاده از فیبر رژیمی گندم بر خصوصیات حسی و ماندگاری کیک های روغنی کم چرب
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ ۰۸:۴۰
آقای مهندس کاوس رشمه کریم عضو هیات علمی بخش صنایع غذائی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی تاثیر استفاده از فیبر رژیمی گندم بر خصوصیات حسی و ماندگاری کیک های روغنی کم چرب را مورد ارزیابی قرار دادند.



  مشاهده خبرها

آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی                                                                     
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.