راهنمای جامع ارزیابی حسی روغن زیتون بکر
پیشسرمایش میوه زردآلو در باغ و شبیهسازی پدیدههای انتقال مومنتوم، حرارت و جرم طی فرآیند پیشسرمایش
تولید فیلم بستهبندی فعال و زیست تخریبپذیر با استفاده از پسماند پیاز زعفران و ذرت و کاربرد آن در بستهبندی مغز پسته
سامانه هوشمند مانیتورینگ و مدیریت باغ سیب بر پایه اینترنت اشیاء
در راستای بکارگیری از خرد جمعی و نظرات کارشناسی، کمیته و شوراهای مختلفی برای برنامه ریزی و سیاست گذاری، بررسی پرونده ترفیع و ارتقاء اعضاء هیات علمی، ارزیابی فنی پروپوزال پروژه ها و طرح های تحقیقاتی، بررسی وضعیت همکاران در حال تحصیل و انتقال یافته های تحقیقاتی و … در موسسه فعال است. اعضاء این کمیته ها متشکل از اساتید برجسته دانشگاهی، کارشناسان خبره اجرایی و محققین موسسه است. مهمترین کمیته و شوراهای فعال در موسسه عبارتند از :
فرم ها